lauantai 16. marraskuuta 2013

pulled porkia ihanalla bbq soosilla

2,5kg possun etuselkää
mustapippuria
savupaprikaa
savusuolaa
Hiero mausteet lihan pintaan ja anna maustua ainakin tunnin.
Tee bbq soosi:
500g tomaattimurskaa
2rkl valkoviinietikkaa
2rkl hunajaa
2rkl valkosipuli-chilikastiketta
3rkl vasikkafondieta
1tl suolaa
1tl mustapippuria
1tl valkosipulimaustetta
2rkl worcestershirekastiketta
1tl tulista Poppamiehen chilisoosia( törkeen tulista)
1tl savuaromia
1dl fariinisokeria
Kiehauta kaikki muut aineet paitsi etikka ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää etikka ja anna kiehua hetki. Lisää puolet lihan joukkoon ja laita liha uuniin 150 astetta ja 4-5 tuntia.
Kun liha on kypsää niin riivi liha ja lisää kastiketta sekaan.
Nauti leivän kera tai ihan miten vaan. nams.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti