keskiviikko 28. joulukuuta 2016

kylmäsavuporo- ja kylmäsavulohisarvet

Kahenlaisia sarvia kaupan valmiista voitaikinoista.Multa puuttui kananmuna ja aloin googlettaan
 millä sitä voitelis sarvet, vai olisiko voitelematta ollenkaan. Olin yllättynyt, kun löysin artikkelin,
 että kaupan valmista voitaikinaa ei kannata voidella, koska silloin se ei kohoa niin lehteväksi.
 No totta se näköjään on. Paljon lehtevämpiä tuli, kun voidelluista joulutortuista,
mutta ulkonäkö ei ole mun mielestä niin hyvä.

Kylmäsavulohisarvet

katkaraputuorejuustoa
viskisinappia
aurajuustoa
kylmäsavulohta
emmentaljuustoa

Kylmäsavuporosarvet

ruohosipulituorejuustoa
emmentaljuustoa
kylmäsavuporoa

Paista 225 asteessa, kunnes pinnalta hyvän värisiä.

2 kommenttia:

  1. Siis saa voidella, mutta ei noita leikkauspintoja. Taikinoissa on isoja eroja...ennen aina opetettiin ettei minkään kaulitun taikinan leikkauspintoja saa voidella...se tukkii kerroksien reunat...nykyisin ei monikaan enää asiaan kiinnitä mitään huomiota. Hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhetessa viisastuu näinhän sitä sanotaan ;)

      Poista