Gluteeniton kasvispiirakka



 


Pohja:

2dl gluteenitonta jauhoseosta

1dl gluteenittomia kaurahiutaleita

1/2 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

1/2 dl öljyä

1dl kylmää vettä

Sekoita kuivat aineet ja lisää muut aineet sekoittaen. Taputtele voidellun piirakkavuuan pohjalle.


Täyte:

2 dl turkkilaista jugurttia

1 kananmuna

Sipulijauhetta,paprikajauhetta ja vegetamaustetta maustamiseen. Muista että sinihomejuustosta ja oliiveista tulee suolaa.

Sekoita aineet keskenään ja lisää pohjan päälle.

Pilko kasviksia mitä löytyy. Mulla oli puolikas pyöreä kesäkurpitsa, 1 iso herkkusieni ja kaksi tomaattia. Viipaloin ja laitoin jugurttiseoksen päälle.

Lisäksi vielä pala sinihomejuustoa ja täytettyjä oliiveja. Maustoin vielä lempimausteella rakuunalla ja vegetalla.

Paistoin 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Kommentit

  1. Hieno postaus! Pidin ainutlaatuisesta näkemyksestäsi aiheesta. Jatka kirjoittamista – sinulla on siihen kykyjä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti