lauantai 14. syyskuuta 2013

broileripiirakka

125g voita
3dl jauhoja
½tl suolaa
½dl kylmää vettä
Nypi voi jauhoihin ja lisää muut aineet.Taputtele piirakkavuuan
pohjalle ja laita kylmään odottamaan siksi aikaa, kun valmistat täytteet.

täyte:
300g broileria kypsänä
maustoin cayennepippurilla, Poppamiehen valkosipulidipillä ja suolalla
4 aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
½ punasipuli
n.100g palvattua kinkkua
kourallinen pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa
2 mietoa champion chiliä paloina
100g kermajuustoa raasteena
pala aurajuustoa
1 tomaatti paloina

päälle:
3 kananmunaa
2dl kermaa

Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 minuuttia ja lisää täyteainekset ja liemi.
Laita pinjansiemenet päälimmäiseksi, niin paahtuu mukavasti uunissa.
Paista vielä 15-20 minuuttia uunista riippuen.

2 kommenttia:

  1. Onpas hyvännäköistä broiskupiirakkaa!! Itse en ole koskaan käyttänyt broileria niin pizzan kuin piirakankaan päällä. Ehkä pitäisi oikoa tämä "ennakkoluulo".

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla broiskua piirakkaan. Tulee tosi täyttävääkin :)

    VastaaPoista