keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tallinnan burgeripaikat

Burger Box Koplissa rautatieasemaa vastapäätä. Grillimäinen paikka, jossa pieni tila, missä istumapaikkoja. Useat tilasivat mukaan. Listassa vain muutama tuote, mutta sitäkin parempia. Me testattiin listassa kaksi ensimmäistä ja olivat kyllä hintansa väärtejä ja varmasti mennään uusiksikin. Varsinkin China pork burgerissa oli maut kohdillaan. Ei niin tavallinen burger.(5e/kpl).Ratikalla 1 ja 2 pääsee ihan viereen, jos ei jaksa kävellä. Balti jaamin pysäkki.
   Mack Bar-B-Que. Vajaa kilometri Viru hotellilta ja löytyy myös kahdesta muusta kohtaa Tallinnaa.
Oli todella hyviä ravintolaburgereita mitä söimme. Testissä oli sinihomejuustohampurilainen ja triplajuusto. Tännekkin kehotan menemään käymään. Oli kyllä makuelämys vailla vertaa.Pihvi oli täydellisesti paistettu juuri sillain kun halusi. Taisi olla n.10e/kpl. Ratikalla 2 ja 4 pääsee ihan viereen
Uulits Mustamäellä. Tänne tartti mennä taksilla, kun oli niin hankalan matkan ja mutkan takana, ettei osannu busseilla mennä. Taksi maksoi n. 7e .Aika vähän istumapaikkoja ja ihan täynnä, kun kävimme keskellä päivää. Paikan päällä tehdään kaikki kastikkeista lähtien ja ne olivat hyviä. Hieman erimakuinen, kun normi hampparit. Kastikkeet tekivät sen. Hyvää silti oli ja syötiin tuplajuustohampurilaiset. Sen verran hankalan matkan päässä, että tuskin tulee toiste mentyä. 5,5e maksoi hampurilainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti